Ves al contingut. | Salta a la navegació

FEDA està plenament compromesa amb la societat andorrana i, en especial, en la promoció de la cultura, de l’educació, la divulgació científica i la protecció del patrimoni nacional. D’aquí es desprenen projectes com la creació del MW Museu de l’Electricitat, l’itinerari didàctic del Camí hidroelèctric d’Engolasters o la implementació d’enllumenats en edificis emblemàtics. També treballa compenetrada amb altres institucions en forma de patrocini per tirar endavant iniciatives en clau de divulgació del coneixement i el patrimoni nacional.

Situat a la central hidroelèctrica de FEDA inaugurada el 1934, explica l’evolució històrica del procés de generació d’electricitat a Andorra. Permet comprovar i experimentar les lleis de l’electricitat per mitjà de tallers didàctics i amens. També s’hi poden veure les turbines que encara avui generen electricitat. El museu reserva un espai a altres exposicions temporals.

Descobriu, amb un passeig agradable en plena natura, els orígens de la producció d’electricitat a Andorra i com això va transformar la nostra societat. Entreu dins la presa d’Engolasters, camineu pels canals de captació d’aigua i pugeu a la vagoneta de transport del 1930. Una visita guiada i per a tots els públics.

Amb l’objectiu de realçar el valor dels edificis emblemàtics d’Andorra, FEDA en patrocina l’enllumenat artístic. Des de joies del romànic com el pont de la Tosca d’Escaldes fins a espais naturals com el riu de Montaup de Canillo, passant per espais més moderns com l’edifici administratiu del Govern, llueixen d’una forma especial gràcies a la contribució de FEDA.

FEDA contribueix d'una forma activa en el patrocini de diferents activitats culturals. Demostrant el compromís amb els projectes del país, FEDA dóna suport a la promoció entre altres de campanyes solidàries, sensibilització amb el medi ambient, activitats culturals i lúdiques que es duen a terme a Andorra.

Sol·licita'ns més informació

FACEBOOK

TWITTER

NOTÍCIES

Últimes visites nocturnes al Camí Hidroelèctric d’Engolasters 24-08-2016

Podeu reservar plaça per aquest dijous trucant al Museu de l'Electricitat, 73 91 11.


FEDACULTURA edita el llibre de la 28a Diada Andorrana de la Universitat Catalana d’Estiu 09-08-2016

Durant la presentació s'ha anunciat que el tema de la propera Diada Andorrana de l'UCE ...


FEDACULTURA se suma a la campanya #aranopodemparar d’Unicef Andorra 03-08-2016

FEDACULTURA s’adhereix a aquesta campanya en concordança amb la seva vocació social.