Ves al contingut. | Salta a la navegació

FEDA està plenament compromesa amb la societat andorrana i, en especial, en la promoció de la cultura, de l’educació, la divulgació científica i la protecció del patrimoni nacional. D’aquí es desprenen projectes com la creació del MW Museu de l’Electricitat, l’itinerari didàctic del Camí hidroelèctric d’Engolasters o la implementació d’enllumenats en edificis emblemàtics. També treballa compenetrada amb altres institucions en forma de patrocini per tirar endavant iniciatives en clau de divulgació del coneixement i el patrimoni nacional.

Situat a la central hidroelèctrica de FEDA inaugurada el 1934, explica l’evolució històrica del procés de generació d’electricitat a Andorra. Permet comprovar i experimentar les lleis de l’electricitat per mitjà de tallers didàctics i amens. També s’hi poden veure les turbines que encara avui generen electricitat. El museu reserva un espai a altres exposicions temporals.

Descobriu, amb un passeig agradable en plena natura, els orígens de la producció d’electricitat a Andorra i com això va transformar la nostra societat. Entreu dins la presa d’Engolasters, camineu pels canals de captació d’aigua i pugeu a la vagoneta de transport del 1930. Una visita guiada i per a tots els públics.

Amb l’objectiu de realçar el valor dels edificis emblemàtics d’Andorra, FEDA en patrocina l’enllumenat artístic. Des de joies del romànic com el pont de la Tosca d’Escaldes fins a espais naturals com el riu de Montaup de Canillo, passant per espais més moderns com l’edifici administratiu del Govern, llueixen d’una forma especial gràcies a la contribució de FEDA.

FEDA contribueix d'una forma activa en el patrocini de diferents activitats culturals. Demostrant el compromís amb els projectes del país, FEDA dóna suport a la promoció entre altres de campanyes solidàries, sensibilització amb el medi ambient, activitats culturals i lúdiques que es duen a terme a Andorra.

Sol·licita'ns més informació

FACEBOOK

TWITTER

NOTÍCIES

60 persones estrenen la programació de visites nocturnes al Camí hidroelèctric d’Engolasters 22-07-2016

Aquesta ha estat la primera visita nocturna de la programació d’aquest estiu. Les ...


Els participants de l’Art Camp visiten el Museu de l’Electricitat 20-07-2016

FEDA Cultura, per tercer any consecutiu, dóna suport a la trobada d’artistes Art Camp, ...


Primera visita nocturna de la temporada al Camí Hidroelèctric d’Engolasters 18-07-2016

Les places són limitades, de manera que caldrà confirmar l'assistència al telèfon 73 91 ...


L'era de Casa Rossell acollirà l'exposició amb totes les obres creades durant el cinquè Art Camp 14-07-2016

Totes les obres creades en el marc de la cinquena edició de l'Art Camp s'exposaran de ...