Nits d'Estiu als museus 2021


Trobareu totes les activitats de les nits d'estiu 2021 dels museus d'Andorra aquí.

L’aforament és limitat i cal reserva prèvia obligatòria per a totes les Nits. La reserva es pot fer enviant un correu a fedacultura@feda.ad o bé trucant al museu al 739 111 de dimarts a dissabte de 9 h 30 a 13 h 30 i de 15 h a 18 h 30 i diumenge de 10 h a 14 h.

A l’inici de cada activitat es fa una breu visita guiada (entre 15 i 20 minuts) que pretén donar una pinzellada de la visita diürna al camí hidroelèctric d’Engolasters i engrescar a la gent a venir a visitar-lo en un altre moment.

Visita inèdita i observació astronòmica

02/07/2021 al camí hidroelèctric d’Engolasters a les 21 h 30

A càrrec de: Univers Quark

Des de fa mil·lennis l’home observa l’Univers fascinat. Encara queda molt per descobrir. Vine amb nosaltres i amb l’astrònom Joan Pujol a gaudir d’una observació astronòmica en un entorn únic i telescopis d’última generació.

T’enlairaràs amb nosaltres?


Visita inèdita i espectacle de dansa “Dones d’aigua”

18/07/2021 al camí hidroelèctric d’Engolasters a les 20 h i 20 h 45

A càrrec de: La Moixera Educació ambiental

Diu la llegenda que on ara hi ha el llac hi havia un poble... En una terrible tempesta, el poble va desaparèixer. Dones d’aigua ens endinsa dins la popular llegenda d’Engolasters a través d’un espectacle de dansa exclusiu i embruixador. Vols fer part de la llegenda?

 

Visita inèdita i viatge 3D del sistema solar

30/07/2021 al camí hidroelèctric d’Engolasters a les 21 h 30

A càrrec de: Univers Quark

Enlairament en 3, 2, 1... Gràcies a unes ulleres 3D, podràs descobrir les millors imatges de planetes, asteroides o satèl·lits del Sistema Solar i tenir la sensació de ser-hi. Pujaràs a bord d’aquesta Nit d’estiu?

 

Visita inèdita i curtmetratges infantils a la vora del llac (“El cargol i la balena” i tres altres curts exclusius)

05/08/2021 al camí hidroelèctric d’Engolasters a les 20 h 00

A càrrec de: Ull Nu Festival Audiovisual d'Andorra

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

Vine a descobrir aquest i tres altres curtmetratges per a sensibilitzar-nos en la protecció del nostre planeta.

 

Visita inèdita i observació de pluja d’estels

12/08/2021 al camí hidroelèctric d’Engolasters a les 21 h 30      

A càrrec de: Parc astronòmic del Montsec

Vols viure una nit especial? Vine a observar amb nosaltres i els astrònoms del Parc del Montsec les llàgrimes de Sant Llorenç en un entorn màgic.

 

Visita teatralitzada al camí hidroelèctric d’Engolasters

28/08/2021 al camí hidroelèctric d’Engolasters a les 21 h

A càrrec de: Cristina Pericas, Iris Orriols i Jonathan Jiménez

Dues dones aïllades a la caseta de guardes d'Engolasters ens mostraran els costums i la feina dels treballadors de FHASA. Les melmelades Pelton causen sensació als turistes que visiten Andorra. Vine a descobrir de què es tracta a mans de la Lluïsa, la Sra. Rosa i el Sr. Creus Vidal. El seu aroma no et deixarà indiferent. No t'ho perdis!