Ves al contingut. | Salta a la navegació

FEDA està plenament compromesa amb la societat andorrana i, en especial, en la promoció de la cultura, de l’educació, la divulgació científica i la protecció del patrimoni nacional. D’aquí es desprenen projectes com la creació del MW museu de l’electricitat, l’itinerari didàctic del Camí hidroelèctric d’Engolasters o la implementació d’enllumenats en edificis emblemàtics. També treballa compenetrada amb altres institucions en forma de patrocini per tirar endavant iniciatives en clau de divulgació del coneixement i el patrimoni nacional.

Situat a la central hidroelèctrica de FEDA inaugurada el 1934, explica l’evolució històrica del procés de generació d’electricitat a Andorra. Permet comprovar i experimentar les lleis de l’electricitat per mitjà de tallers didàctics i amens. També s’hi poden veure les turbines que encara avui generen electricitat. El museu reserva un espai a altres exposicions temporals.

Descobriu, amb un passeig agradable en plena natura, els orígens de la producció d’electricitat a Andorra i com això va transformar la nostra societat. Entreu dins la presa d’Engolasters, camineu pels canals de captació d’aigua i pugeu a la vagoneta de transport del 1930. Una visita guiada i per a tots els públics.

Amb l’objectiu de realçar el valor dels edificis emblemàtics d’Andorra, FEDA en patrocina l’enllumenat artístic. Des de joies del romànic com el pont de la Tosca d’Escaldes fins a espais naturals com el riu de Montaup de Canillo, passant per espais més moderns com l’edifici administratiu del Govern, llueixen d’una forma especial gràcies a la contribució de FEDA.

FEDA contribueix d'una forma activa en el patrocini de diferents activitats culturals. Demostrant el compromís amb els projectes del país, FEDA dóna suport a la promoció entre altres de campanyes solidàries, sensibilització amb el medi ambient, activitats culturals i lúdiques que es duen a terme a Andorra.

FACEBOOK

TWITTER

NOTÍCIES

Tallers per conscienciar els alumnes de 13-14 anys sobre una mobilitat més sostenible 11-11-2019

El taller té com a objectius conscienciar sobre la importància d’una nova forma de ...


Es prolonga fins al 31 de desembre l’exposició “Ça chauffe pour la planète” 06-11-2019

Forces Elèctriques d’Andorra, l’Ambaixada de França a Andorra i Cartooning For Peace han ...


EL MW Museu de l’electricitat ofereix la visita teatralitzada “FHASA, la llum de la seva llar” 14-05-2019

L’espectacle mostra la història dels treballadors de FHASA en els seus inicis


Més de 1.100 persones visiten l’exposició “Ça Chauffe pour la Planète” 09-04-2019

El MW museu de l’electricitat acull des del passat 11 de gener una trentena de dibuixos ...